سیزدهمین نمایشگاه و همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران
09/16/2024استانداردسازی باسکول
12/01/2024باسکول تمام بتن پیش ساخته چگونه نصب می شود؟
برای نصب باسکول تمام بتن پیش ساخته باید مراحلی طی شود که نهایتا محصول نهایی با دقت و عملکرد بهینه مورد بهره برداری قرار گیرد. لذا بر آن شدیم تا در این مقاله این مراحل را به طور مشروح بیان کنیم.
1- تشخیص محل مناسب نصب
1- زمین دارای شیب نباشد و مقاومت خاک محل نصب می بایست حداقل 1 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع باشد.
2- از زیر محل فونداسیون، کانال آب یا کابل برق فشار قوی عبور نکرده باشد و قسمت طولی صفحه سیستم توزین در برابر وزش بادهای شدید فصلی نباشد.
3- در محل نصب، به اندازه یک طول باسکول در قسمت ورود و یک طول باسکول در قسمت خروج فضای مستقیم وجود داشته باشد.
4- مشخص نمودن محل اتاق باسکول؛ به نحوی که اپراتور در زمان حضور در اتاقک مورد نظر بر روی صفحه پلاتفرم دید کافی داشته باشد.
5- سایر موارد و توضیحات فنی در خصوص شرایط نصب، فاصله اتاقک تا محل توزین، بررسی شرایط چاه ارت و … به صورت کامل توسط کارشناسان این شرکت به مشتری محترم اطلاع رسانی خواهد گردید.
2- اجرای فونداسیون طبق نقشه های ارائه شده
با توجه به اجرای فونداسیون طبق نقشه های ارائه شده به مشتریان از سوی تیم فنی و مهندسی شرکت پارس موازین، لازم است در سیستمهای توزین جاده ای که فونداسیون پیش ساخته ندارند حتما قبل از عملیات بتن ریزی هماهنگی حضور کارشناس از طریق مشتری انجام شود تا کارشناسان اعزامی نسبت به بازدید از آرماتوربندی انجام شده اقدام نمایند.
شایان ذکر است این شرکت امکان ارائه قطعات فونداسیون به صورت پیش ساخته را دارد، که در این صورت تنها لازم است مشتری نسبت به بستر سازی (ریختن بتن مگر در محل نصب سیستم توزین جاده ای) اقدام نماید.
آنچه که در زمان اجرای فونداسیون حائز اهمیت است بازدید فنی کارشناسان شرکت پارس موازین از محل اجرای باسکول پس از آرماتوربندی و قبل از بتن ریزی می باشد که عیوب فنی و احتمالی در آرماتور بندی رفع شده و دقت و کیفیت اجرای فونداسیون باسکول تضمین گردد.
پس از مراحل فوق زمان بتن ریزی فرا رسیده و دوره کیورینگ بتن می بایست طی گردد.
مونتاژ پلاتفرم باسکول توسط کارشناسان اعزامی انجام می گردد که از ملزومات این رویه تأمین جرثقیل با تناژ مناسب می باشد که در تسریع فرآیند اجرایی نصب باسکول تأثیرگذار است.
4- نصب تجهیزات الکترونیکی
در این مرحله پس از هماهنگی با مشتری و اجرای یکسری موارد مانند لوله گذاری و کابل کشی،محوطه سازی و اجرای رمپ (در صورتیکه باسکول بالای زمین باشد)،تأمین برق 220 ولت بدون نوسان، حفر چاه ارت با مقاومت کمتر از 2 اهم و… نصب تجهیزات الکترونیکی و لودسل گذاری توسط کارشناسان این شرکت اجرا گردیده و ثبت اطلاعات خریدار در سامانه رسمی استاندارد جهت اخذ نوبت برای استاندارد سازی اولیه انجام می گردد.
5- استاندارد اولیه
پس از انجام واریز هزینه آزمایشگاه همکار استاندارد (که براساس طبقه بندی استانی متغیر می باشند) و دریافت نوبت از آزمایشگاه مشخص شده، ضمن حضور نماینده اداره استاندارد و کارشناس این شرکت کالیبره طبق استاندارد 10274 ملی انجام می گردد که منجر به صدور گواهی استاندارد اولیه برای باسکول می شود.
5- ارائه آموزش و راهکارهای مناسب جهت استفاده صحیح از باسکول
آموزش کار با دستگاه ها به اپراتور مربوطه توسط کارشناسان انجام می گردد و تیم خدمات پس از فروش تا پایان دوره گارانتی و سالیان بعد از آن با مشتریان همراه و همگام خواهند بود.