باسکول
10/02/2018حضور پارس موازین در هجدهمین دوره نمایشگاه بین المللی صنعت تهران – 97
10/13/2018باسکول چیست؟(بخش دوم)
همانطور که پیش تر گفته شد در مقاله این هفته قصد داریم به معرفی و شرح هریک از اجزای اصلی یک باسکول بپردازیم.
در مقاله هفته گذشته گفته شد که هر نوع باسکول دارای سه جزء اصلی صفحه پلتفرم، حسگرهای وزن (#لودسل) و نمایشگر وزن می باشد. اکنون قصد داریم به تشریح هریک از این اجزاء و انواع آن بپردازیم.
صفحه پلتفرم یک باسکول در واقع همان پل معلقی است که وسیله #توزین شونده بر روی آن قرار می گیرد. کاملاً شبیه صفحه یک ترازو در ابعاد بسیار بزرگتر. صفحه پلتفرم یک #باسکول می تواند ابعاد مختلفی داشته باشد که با توجه به طول و عرض وسیله نقلیه #توزین شونده، انتخاب می گردد. به گونه ای که وسیله توزین شونده بتواند به راحتی و به طور کامل روی این صفحه قرار گیرد. بالطبع بسته به ابعاد این صفحه، تعداد پایه های باسکول که همان حسگرهای وزن (#لودسل) می باشد متغیر خواهد بود.
به عنوان مثال برای #توزین یک تریلی ، معمولاً از صفحه پلتفرمی با ابعاد 16 در 3 متر استفاده می شود.
صفحات پلتفرم می تواند از نظر نوع نصب، دارای دو مدل هم سطح زمین و بالای زمین باشند که همانطور که از اسامی آنها مشخص است، در مدل هم سطح زمین، صفحه پلتفرم با زمین همسطح بوده و بالطبع باسکول دارای چاله ای جهت قرار گیری پایه ها خواهد بود. در مدل بالای زمین نیز، پایه ها بر روی سطح زمین نصب شده و صفحه پلتفرم بالاتر از سطح زمین قرار خواهد گرفت. در این مدل، جهت قرار گیری وسیله نقلیه بر روی صفحه پلتفرم، از رمپ هایی (سطوح شیب دار) در ابتدا و انتهای باسکول استفاده می شود.
پلتفرم های مدل بالای زمین می توانند به صورت ثابت و یا قابل جابجایی باشند. به این معنی که در صورت نیاز می توان باسکول را جا به جا کرده و آن را در محل دیگری نصب نمود. در تصویر زیر می توانید یک نمونه باسکول با قابلیت جابجایی را مشاهده نمایید.
در هفته آتی به شرح کامل حسگر وزن (#لودسل) خواهیم پرداخت...
#Digiloadcell